Smålandslotta

En liten födelsedagstjej

Idag är ingen vanlig dag för det är Kellys födelsedag Hurra Hurra Hurra

Ja idag för 2 år sedan hade denna lilla tjej kommit till oss och gjort våran familj komplett och hon berikar våra dagar med allt möjligt.
Vi firade henne med tårta och presenter i lördags då vi hade besök av barnens farfar och hans fru så passade vi på då och fira men vi ska väl fira lite idag med lite fika i alla fall.

I övrigt har vi haft fullt upp i helgen med att både fira Kelly men även fixa i huset och vet ni vad snart är det inflytt i vårat hus äntligen. Köket är så pass färdigt nu att vi bara behöver flytta spisen och koppla in sista på diskmaskinen. Så till helgen börjar vi nog att flytta .
Ska fixa lite bilder så ni får se en house tour i huset.
Och jag sitter nu och ska planera veckan och sen plugga lite, Sen när kim och barnen kommer hem blir det en snabbis till Vetlanda och köpa en koppling till diskmaskinen och så ska jag se om jag kan köpa några fler Vacuumpåsar så jag kan börja packa ner lite kläder i dom så länge för det är lättare att flytta över dom.
Ska nog även rensa igenom lite leksaker i veckan också när inte barnen är hemma för det är mycket leksaker som inte använd och som även är trasiga som man kan plocka bort.

Men ska snart piffa till mig lite så man känner sig lite fräschare
Hoppas ni har en bra dag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.