Smålandslotta

Det här med hormoner

Kylan drar in nu och jag sitter med långbyxor och stickad tröja och under mitt täcke i soffan. Barnen somnade i god tid och hela eftermiddagen har varit så lugn, vet inte om jag gjorde nån ändring i nått eller om det bara är en tillfällighet.?

Idag fyller ju Kim 35 men blir ju inte så mycket firande när man jobbar eftermiddag och fyller år mitt i veckan, men vi tog oss en liten go fika i alla fall efter vi lämnat barnen på förskolan innan vi gick in i vårat hus och fixade lite. Men vi lämnade ju inte bara barnen på förskolan idag utan vi skulle även träffa en specialpedagog angående Casper ”utbrott” och lite svårigheter och det va verkligen så bra att kunna prata med henne då hon gav en del extra tips utöver det jag faktiskt fått till mig redan efter att jag gick kursen på trygghetscirkeln.

Men det hon tyckte vi kunde börja med hemma som funkar bra på Förskolan va bildstöd för Casper behöver förberedas på vad som händer under dagen så han vet vad som kommer härnäst annars blir han frustrerad och typ orolig och det slutar i gallskrik och att han blir typ arg. Så hon skrev ut en del bildstöd till oss vi kan ha hemma att börja med och jag ska skriva ut flera tänkte jag och sedan göra en bra tavla där jag lätt kan sätta upp dagens schema om man kan kalla det så med vardagliga saker som kommer hända.
Så detta började jag med lite lätt under kvällen genom att sätta små tejpbitar på baksidan och visade Casper och han verkade ta till sig av det så frågan är om man bara ska fixa små magneter man kan sätta korten på så kan det sitta på kylen eller om man ska göra en tavla. hmm tål att tänkas på.
Så det är ifall detta gjorde att det vart lugnare eller om jag faktiskt hjälpte honom mer idag än jag brukar och att det då hjälpte honom bättre?

Nu är det bara 1 timme kvar tills kim kommer hem och jag vill bara att han ska komma hem nu för jag har av nån konstig anledning mått lite dåligt nu ikväll , eller ah inte dåligt som sjuk eller så utan mer ledsen och nedstämd men vet inte om det beror på hormoner och den så kallade tjejveckan eller om det är nått annat som trycker. Hoppas det beror på den där veckan så vet jag i alla fall att det försvinner snart. 
HAPPY BIRTHDAY AGAIN MY LOVE!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.