Smålandslotta

Nu kommer kylan

Sitter just nu på ett Café i Eksjö och pluggar inför ett prov i eftermiddag då barnen inte får lämnas på förskolan före 13.30 idag så finns det ingen chans till lugn och ro hemma och plugga.
Men har nu pluggar i lite mer än en timme och tar nu bara en liten paus för att skriva detta inlägg. Men det är så svårt att plugga då ett prov kan bestå av någon eller några delar av en hel bok så man vet liksom inte vad som dyker upp och tyvärr så kommer man omöjligt ihåg allt man läst i över en månad. Hade man däremot fått 5 ämnen att plugga på för att någon eller några av dessa kommer upp på provet så hade man ändå kunnat fokusera bättre, men denna gång går jag igenom mina examinationer och repeterar lite på det andra och ser om det är det dom lägger upp proven efter.

För övrigt så rullar väl vardagarna på och det har varit väldigt varmt och skönt ute senaste veckorna och det har verkligen varit sensommar tills nu, men nu kommer kylan sakta men säkert och vi jobbar på för att försöka flytta in i vårat hus innan jul men är så himla mycket att försöka fixa innan inflytt i alla fall men är svårt när man har två små barn som gärna blir rastlösa när vi är där inne och håller på fast vi har tv och filmer åt dom.
Men vi jobbar på och vi har några veckor på oss innan jul i alla fall men kanske kan försöka sikta in oss på runt lucia i alla fall .
Önska oss lycka till

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.