Smålandslotta

Soon Soon Soon

Gud denna dag har inte varit så extremt produktiv ännu men ibland måste jag bara få vara och inte stressa igenom nåt. Har visserligen hållit på med en del planering osv och det tar lite tid för jag har ännu inget bra system för mina saker jag använder till planering utan måste plocka fram så mycket olika lådor osv. Men jag ska jobbar vidare på den fronten i mån av tid.

För övrigt så har jag skrivit en liten att göra lista för resten av veckan samt ett litet städschema för idag som jag ska försöka hinna med. Ska starta detta alldeles strax men ville dock uppdatera här först innan jag startar igång. Kim och barnen kommer hem om 2 timmar typ och då blir det massa håll igång med barnen. Ska börja förbereda maten och sedan börja plocka för efter maten drar jag till stallet och fixar med hästen innan det blir att åka hem och mysa med familjen.

En god nyhet idag är att provet jag gjorde igår som jag tyckte gick skitdåligt ändå gick bra och jag vart godkänd så nu är den kursen klar och väntar på betyget i denna och sen på måndag har jag prov i den andra kursen och sedan är den slut men på måndag börjar även en ny kurs men bara en nu i alla fall och det är Psykiatri och det ska bli spännande och rätt skönt med ett litet avbrott från sjukvård osv.
Men nu kör vi på med alla måsten!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.