Smålandslotta

PT-Pass varvat med Plugg

Andra veckan är igång sen praktiken och har en del uppgifter kvar nu innan kurserna är slut så jag jobbar på med dessa samtidigt som jag försöker hänga med i resten av livet med allt vad det innebär och tyvärr så är veckorna ganska hektiska just nu.  Men i övrigt så rullar det på och barnen börjar väl bli helt friska från förkylningar och skum hosta dom haft i en vecka.

När jag inte pluggar eller är med familjen så försöker jag träna så mycket som möjligt och senast idag hade jag ett PT pass med en tjej som är grym på att ge rätt pepp och push där man behöver det så imorgon lär jag ej kunna röra mig haha. Men imorgon är det dags för sista trygghetscirkeln också och sedan ska jag till studievägledaren och planera sista kurserna som jag kommer läsa i vår på denna utbildning och det ska bli skönt att avsluta detta och kanske börja jobba igen.

Det är eftermiddags vecka för Kim och jag är ju då själv med barnen på kvällen men igår gick det bra i iallafall inga större bråk och jag fick ett par timmar själv efter att dom somnade igår, hoppas dom somnar bra idag också så jag kan planera veckan lite mer .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.