Smålandslotta

Halvvägs genom praktiken

Gud vad veckorna går fort när man egentligen vill att dom ska sakta ner. Snart är det väl nytt år också haha.
Är i alla fall halvvägs genom praktiken och har nu bara två veckor kvar och jag hade kunnat fortsätta minst 2 veckor till med praktiken för fyra veckor är för lite. Men jag känner i alla fall nu på praktiken att det är på sjukhus jag vill jobba om jag ska jobba som undersköterska, för ingen dag är den andra lik och dagarna kan skifta så fort mellan lugnt och stress och det är mitt sätt att jobba på. Sen utöver det så kan man alltid lära sig nya saker varje dag.


I övrigt så rullar väl livet på dock med en massa extra måsten just nu då dom börjat med badrummet i vårat hus nu så vet vi ju att vi snart kommer flytta till vårat hus istället och i och med deet så måste vi rensa och plocka iordning i bland allt vi har i huset vi bor i nu då vi känner att inte ens hälften av grejerna behövs och som kan slängas eller säljas. Så vi har fullt upp med det samtidigt som vi ska försöka bygga ihop köket i vårat hus osv. Men det är kul att vi börjar närma oss inflytt äntligen.

Sen så känner jag mig okej med träningen nu också även fast det blivit lite mindre nu under praktiken men man snittar på ca 10 000 steg om dagen på praktiken så jag känner att nån typ av träning blir det ju.
Ska försöka ta mig till gymmet nån dag nu i veckan i alla fall.

Nu ska jag planera lite och mysa lite och allmänt vila efter en hektiskt vecka och sedan ¨ka till stallet och ta hand om hästen och samla lite mer batterier.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.