Smålandslotta

Börjar bli rutin

Så himla skönt att äntligen sätta sig i soffan denna kväll. Har nog hållit igång sen jag gick upp imorse för det va bara upp och äta frukost och sedan bege sig iväg för dagens första grej som va trygghetscirkel kurs och idag va första tillfället av 8 och det va så spännande och informativt så jag rekomenderar alla med barn att kolla om era kommuner har dessa kurser och försöka gå dom.

Efter kursen drog jag till gymmet och brände av ett benpass som va brutalt och jag pressade verkligen på gränsen av vad jag orkar så får se om jag kan gå imorgon. Men är så kul att det börjar bli en veckorutin för mig att kommer till gymmet nu, hoppas jag kan hålla i det sen när jag har praktik hör nu framöver.

Efter gymmet åkte jag hem åt lunch och sedan gick vi ut och fixade min baslåda i bilen som slutat funka och det löste ju Kim så lätt så nu dunkar det igen i bilen. Efter att vi fixat med bilen gick vi ut på en promenad med hundarna så även barnen fick röra på benen lite igen fastän dom varit på promenad med Kim tidigare på dagen.va studiedag på förskolan idag så Kim fick va hemma eftersom att jag hade kursen och de.

Sen vart det bara middag och sedan lite mys och efter det plocka undan sista av poolen och sedan åt vi lite äppelpaj för att fira min 8ch Kims 12 årsdag tillsammans. Nu sover barnen jag jag ska snart lägga mig också eftersom att det blir upp tidigt imorgonbitti igen för så är det en utbildningsdag på skolan inför praktiken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.