Smålandslotta

Måste planera mera

Alltså dagarna rullar på och veckorna avlöser varandra fortare än man hinner blinka.

Hur hinner man med allt man måste på en vecka när dygnet bara har 24 timmar och man sover typ 8 och jobbar 8? Jag önskar att varje dygn skulle ha 48 timmar så man hinner lite mer på en dag haha.

Idag va jag i alla fall och tog ut min spiral och tog cell prov. Jag ska inte ha fler barn men jag klarar inte av att ha spiralen heller, min kropp mår verkligen inte bra av hormonerna och koppar spiral är uteslutet för jag vill inte heller ha spiral pga risken att få livmoderinflammation igen. Så nu blir det att skydda sig och jag ska även använda Natural cycles så jag lär känna min kropp bättre  men sen så ska ju även K sterilisera sig är tanken då hans ingrepp är lättare och mindre risker än mitt.

Imorgon blir det total plugg, planering och städ dag så att man får lite ordning hemma plus att man även kan få koll på livet. Men har även en uppgift som måste göras men det går nog bra ändå och sedan så ska vi fixa lite i andra huset när K kommer hem så han kan fräsa ur för elen i badrummet till badrumsskåpet innan dom kommer och renoverar badrummet nästa vecka,  Sen blir det nog stallet senare på stallet och får väl se om jag även hinner med gymmet en sväng imorgon eller om jag kanske till och med åker dit imorgon bitti?. Det återstår att se imorgon.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.