Smålandslotta

Semester schemat snart över

Hej på er

Dom flesta av er är säkert tillbaka på era jobb nu efter semestern och några få kanske fortfarande har några dagar kvar av semestern.
Själv så va semestern över för 3 veckor sedan och min mest brutala period av sommarjobb drog igång, det va inte någon dag i veckan man jobbat utan mer eller mindre 6 dagar men nu har jag bara denna helg kvar men den består av lång och dubbel pass så det är en jobbig helg på ingång och jag börjar 16.30 idag.

Men för övrigt så rullar väl livet på lite vanlig vardags ångest som härjar för mig då jag ofta känner mig värdelös och misslyckad som både mamma och partner men man biter ihop för att fortsätta framåt, Kanske inte bästa sättet att göra på men jag vet just nu inget bättre sätt.
Har tagit tag i träningen igen efter semestern och får nu dessutom hjälp av en tjej på gymmet så det blir rätt och utan skador. Samt nu i september ska jag vara med på en utmaning dom har som innebär 5 pt pass i grupp samt 60 matlådor från foodbox och kost och träningsschema utformat för var och en. Ska bli super kul och jag är taggad till max.

Barnen har kommit in på förskolan igen efter semesterveckorna och har hur kul som helst och Casper har till och med blivit blöjfri dagtid sista veckan innan förskolan börja igen hur kul är inte det, händer lite olyckor med bajseriet dock men hans mage är som den är sen så skyller han på att han inte orkar gå till toan och bajsa fastän den står bredvid honom men han orkar gå ut utanför och bajsa i kalsongerna hmm dom har sina idéer men har köpt lite belönings grejer så han får upp motivationen till toan med bajseriet igen. Kelly är mer krävande än någonsin nu men hon är väl i nån fas just nu plus några fler tänder på g upp så det får vara så just nu.

Nu ska jag ta tag i hemmet har hunnit göra sista examinationen på denna månadens kurs så nu blir det bara att plugga vidare inför slutprov.
Men nu blir det bädda rent och sen kanske ta en kaffe till innan man hämtar barnen,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.