Smålandslotta

Semesterracet och feber

Påbörjade detta inlägg i söndags men livet kommer emellan och fick helt enkelt lägga ifrån mig datorn och ta hand om det istället. Men tänkte i alla fall skriva klart detta så det blir gjort.

I lördags gjorde vi en liten utflykt till inte mindre än motorklubben i Vimmerby och kollade på semesterracet i folkrace. Casper tyckte det va kul i början i alla fall och Kelly hakar på i det mesta, sen satt Casper och kollade på film medans jag och Kim kollade vidare på folkrace medans Kelly tog en nap i vagnen.

Senare på kvällen så fick Kelly feber som vart skyhög men det va okej hon höll igång ändå. Dagen efter hade hon fortfarande feber till och från men när hon en stund va feberfri så gick vi ut på promenad så hon fick luft, hon låg i vagnen i alla fall så hon slapp gå. Men sen på eftermiddagen så var febern tillbaka och även då steg den uppåt 41 grader. Gav henne ipren som hon sög i sig direkt men den verkade inte hjälpa men hon fick vila och jag försökte svalka henne och till slut sjönk febern igen. Va sedan feberfri i ett par timmar innan hon åter igen fick hög feber. Så i ungefär tre dagar hade hon feber och efter det vart hon förstoppad så vi fick kämpa med det också, stackarn hade så ont att hon låg och kräla på golvet så vi gav henne lite lactulos och det hjälpte för nu har det släpp.

Ska berätta om vårat besök på Målilla Älgpark också men tar det i nästa inlägg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.