Smålandslotta

Kvällsplugg

Passar på medans min lilla fröken sover att sätta mig med plugget, har halkat efter lite på grund av för mycket som ska göras samtidigt och ena extra jobbet jag har men ska se om jag kan bli av med det snarast för det tar alldeles för mycket tid.

I övrigt så försöker vi hinna med huset vi bor i med alla måsten, umgås och hitta på saker med våra barn samt fixa huset vi renoverar också så det är mycket tid som går åt och dygnets timmar är alldeles för få. Måste försöka sätta mig och fixa fram ett bättre veckoschema för hela familjen eller ah mest för mig och kim så vi får en bättre ruljangs i vardagen med allt vad det innebär så vi slipper ha miljoner saker att göra varje helg.

för övrigt så har vi väl haft en okej långhelg nu som va med både sol och regn och vi hann även med att doppa fötterna i sjön lite när vi testade min SUP som jag köpte i våras. Kim fick dock ett ofrivilligt dopp men det va innan vi fick till det med rätt lufttryck i brädan. Sen hann vi även med att träffa lite vänner och det va härligt med en spontanträff bara sådär.

Men ska fortsätta med pluggandet nu men ville slänga in ett inlägg här också snabbt.
Ha det bra hej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.