Smålandslotta

Äntligen tillbaka

Hej på er.
Nu har det äntligen löst sig med problemet här på sidan. Kom inte in alls och försökte man gå in på själva sidan så stod det bara inte aktiv osv. Men va tvungen att fixa om med certifikatet för webbplatsen och nu funkar det åter igen.

Va så typiskt bara att det skulle strula just nu när jag haft så mycket att skriva om. Men det får väl komma upp lite i efterhand då.
Men har i alla fall klarat av 2 praktikveckor av 4 inom äldrevården och är nu inne på den 4e, helt okej för avdelningen jag är på är bra och ska jobba lite i sommar där också,

Påskafton har ju varit för ett par veckor sedan också och det va så mysigt med både påskäggsjakt och massa god mat och bus, Så efter två veckors inskolning för Kelly så hade vi lite påsk ledigt innan mina praktikveckor drog igång, Men Kelly verkar klara förskolan bra visst hon blir ledsen när man går men blir glad snabbt igen, Däremot märker man av på henne om jag ”jobbar” kväll och pappa ska natta för det blir konstigt för henne men hon måste ju vänja sig för man vet ju aldrig vem som ska natta, men lite nattskräck har vi fått utstå efter att jag jobbat 3 kvällar i rad,
Men nu blir det sova och sedan upp tidigt imorgon bitti och lämna barn halv sju på förskolan och sedan börjar jag 7 på hemmet.
God natt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.