Smålandslotta

Inskolningen är igång

Ja då börjar vi känns på lite andra rutiner här hemma för nu har Kellys inskolning startat. Vi startade i tisdag och det har gått bra, idag fick pappa gå ifrån en stund medans dom gick ut och sen när dom åt lunch och det hade funkat bra lite ledsen direkt när han gick men ändå helt okej. Ska bli så skönt med bättre rutiner och så jag får ro att plugga också för just nu får det inte alls, måste åka iväg när jag ska plugga för kan inte sitta ifred här hemma.

Så framöver blir det att strukturera upp en bra vardag för allt så pluggandet blir smidigt och bra och så jag orkar ordentligt. Ska även se till att jag äter bättre också då jag för tillfället är lite dålig på detta.

Liten tös med ute första gången på förskolan.

Utöver allt med inskolning så har man precis blivit lite bättre eller lite friskare kanske man ska säga. Drabbades av förkylning för 3 veckor sedan och innan den hann försvinna åkte hela familjen på Magsjuka, när den va över kom förkylningen och hostan tillbaka och mina bihålor höll på att ta kål på mig. Nu har jag mest hosta kvar men har haft problem med att jag svettas, fryser och kallsvettas om vartannat utan att ha feber och mått så dåligt att orken varit totalt bortblåst så Kim fick ta dom två sista dagarna av inskolningen för jag behövde verkligen vila efter alla sjukdomar. Och bara av att få vara hemma och ligga i sängen i ca 2 timmar utan att någon stör va precis vad jag behövde för jag mådde lite bättre redan när dom kom hem. Men jag tror dock att jag är nått eller några steg ifrån den där väggen för det har varit mycket senaste månaderna, hinna med plugg, jobba extra, ta hand om barn och hem, försöka fixa med renovering och livet i helhet tar nog knäcken på en till slut och jag tror mycket kan bero på att Kelly varit så närhetskrävande att man hela tiden måste antingen bära på henne eller bara vara med henne och dom korta stunder hon sover på dan hinner jag inte allt på och har för det mesta försökt att vila själv men blir ju då stressad att jag inte gör allt annat. Hon sover ju emellan oss på nätterna för annars sover hon bara korta snuttar så blir mindre sömn om vi lägger henne i egen säng, hon ska gärna ligga och krama ens arm när hon sover och jag älskar det men ibland vill man bara ligga bredvid sin älskade karl också men blir inte mycket sånt i detta hus haha. Men med nya rutiner så kanske också hennes sömn blir djupare och hon kanske kommer kunna sova i egen säng tillslut.

Nu är det dags att sova så vi hörs.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.