Smålandslotta

Egentid är viktigt

Mörkret har dragit in över huset och dom små sover sen ett par timmar tillbaka och mamman i huset har fått ett par timmar för sig själv.
Dessa timmar har jag än så länge använt till att titta klart på den riktiga Mulan filmen, jag har planerat ett par dagar framåt så man har koll, Plockat undan maten och startat en ny diskmaskin så nu ska jag titta på en film innan jag går och lägger mig.

Kvällens filma vart King Arthur då det va evigheter sedan jag såg den senast men den är så sjukt bra så kan ju titta på den hur många gånger som helst.
Dagen har rullat på bra. Jag va och jobba i morse en sväng och sedan åkte jag hem och möttes av att Kim hade städat en massa hemma och det gjorde mig glad och då kunde jag sätta mig och äta lunch i lite lugn och ro och slippa känna stress över kaoset som gärna infinner sig här hemma.

Hade betygsamtal för första kursen jag läser inför att bli undersköterska och det gick ju bra så nu ska jag bara plugga på inför slutprovet.
Sen kom mamma förbi och vi gick ut en sväng med barnen så dom fick lite frisk luft i solen. Casper fick cykla vilket han precis nu lärt sig, dock med stödhjul men det är bra i alla fall. När vi kom in igen så va det dags för att börja med middagen och efter maten så va båda barnen trötta och Casper somnade fort medans Kelly va lite bråkig men somnade sedan gott hon också.

Imorgon blir det att jag lämnar Casper på förskolan sedan drar jag iväg till ett fik så jag kan plugga ett par timmar ostört innan jag måste vara tillbaka hemma igen innan Kim ska åka och Jobba. Sedan på kvällen ska Casper på djungelgympa och Kelly ska vara med mamma under tiden.
Men nu ska jag sätta mig och bara njuta av att titta på film och ska nog ta fram lite kex och färskost också tror jag,
Vi hörs.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.