Smålandslotta

Hur mår jag nu?

Halloj

Det har nu gått några dagar sedan operationen och jag börjar sakta men säkert återgår till det normala, men jag ska inte ljuga om att det fortfarande ömmar om jag gör för mycket och jag får helt enkelt se till att jag vilar så fort jag kan. Men Kim är i alla fall tillbaka på jobbet men han jobbar bara till 14 denna vecka så är inte många timmar själv hemma ändå, och Casper ska ju till förskolan några dagar så får vila med Kelly hemma.

Men denna dag började i alla fall med att jag åkte till Vetlanda för att jag fått en röntgentid där för armbågen och det va så skönt att ha det avklarat så man kanske får nån ordning på den snart. Sen va det hem en sväng till barnen som mamma passade och käka lite frukost och sedan åkte jag iväg med Kelly till Tandläkare,  vart hennes 1 års kontroll och det gick kanon,

Nu sitter jag i köket och pillar på datorn medans barnen leker men ska snart börja göra dom lite klara för när  kim kommer hem så ska vi åka till stallet allihopa för Kim ska hjälpa till med att bära in höpåsarna åt mig vilket uppskattas. Efter det blir det nog bara hem och ta det lugnt. Hade hoppats att min bok för min nya kurs hade kommit nu men den kommer nog imorgon så kan inte börja med att läsa det jag skulle ännu.
Vi hörs senare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.