Smålandslotta

Inlagd med buksmärtor

Gårdagen va ju allt annat än bra . I måndags fick jag on i högersidan av magen men det va hanterbart mestadels. Tog Alvedon och det släppte och sen kom det tillbaka när jag skulle sova så fick ta en Alvedon till då det gjorde ännu ondare. Lyckades somna och vaknade sedan vid 9 dagen efter och började känna av smärtan igen så jag kände då att det va lika bra att åka in och kolla.

fick komma in hyffsat snabbt ändå och fick ta blodprover och dom satte en PVK ifall att dom skulle behöva ge smärtstillande, och det behövde dom sen. För när jag väntade på att få komma upp till gyn för en undersökning där då vi misstänkte antingen blindtarm eller nått gynekologiskt så fick jag så fruktansvärt ont att jag inte ens kunde svälja en Alvedon, Så jag fick morfin intravenöst samt en morfin spruta i magen och sen började jag må dåligt med både frossa och och smärta tills morfinet kickade in ordentligt.
Gjorde en gyn undersökning och det gjorde sjukt ont så det va inte direkt bra. Fick ett rum uppe på Gyn och ligger där nu fortfarande men i natt gick dom in via titthål och ser då att min äggledare som skulle vara borttagen 2017 på grund av ett utomkvedshavandeskap inte va borttagen utan den va uppskuren och väldigt ful helt enkelt. Så nu ör den borttagen helt och hållet för den hade ingen funktion över huvud taget så det va bara onödigt att den ens satt kvar. Sen va tunntarmen lite irriterad men det beror förhoppningsvis på allt annat men det ska tas prover för de också innan jag får åka hem.

Nu har jag precis ätit lunch och ska väl vila lite tänkt jag och ladda datorn som jag bra nog tog med mig redan igår för det kändes som att jag skulle bli kvar ett tag i alla fall. men får uppdatera mer sen:
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.