Smålandslotta

Storm och regn

Livet rullar på och jag försöker få igång rutiner för vardagarna som ska innehålla tid för familj, jobb/plugg, hästen och träning. Det går men det är lite pysslande och för tillfället sover man ju lite sisådär då Kelly är inne i nån period med lite trots samtidigt som hon håller på att få upp två tänder till där nere, hon har ju 4 uppe och 2 nere, Sen har vi Casper som tycker att bara jag duger för precis allt så det är lite krävande just nu och jag har många gånger varit nära inpå panikångest och depression nu under dom senaste månaderna just för att jag fått ta mycket eftersom att barnen velat de och sen den dåliga sömnen på detta,
Tror ni man har en lugn stund med den damen?

Men nu ikväll blev det lite lugn i alla fall då Kelly somnade och jag lyckades lägga ifrån mig henne, så nu sitter vi i soffan och kolla på Chicago P,D och lyssnar på stormen och regnet utanför och hoppas vi får behålla strömmen och de.
I övrigt mår jag i alla fall bra, Har kommit igång med ett kost och träningsschema som jag tror passar mig så ska bli spännande på att se resultaten sen. Vill ju hitta en hälsosam livstil där kroppen mår bra utan den extra vikten jag har kvar efter graviditeten som gör att mina knän gör ont.

Men nu ska jag dricka upp mitt glas med vin som jag unnar mig ikväll och titta vidare på tv,
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.