Smålandslotta

Inte kul med bakslag

Sitter i soffan efter en ganska tung dag för kroppen. Hade lovat stall chefen att jag kunde jobba idag mellan 7-13 så det va bara att gå upp imorse även fast kroppen sa nej och sömnen va minimal.

Kom ut till en kall och isig bil som va isig på både utsida och insida av vindrutan så va ytterst spännande att åka till stallet. Dagen gick bra och flöt på fint och jag va klar i god tid och åkte sedan hemåt för att byta av Kim som skulle åka till jobbet.

Däremot så kände jag mig inte alls pigg när jag kom hem så jag kollade tempen vilket visade att jag hade feber vilket jag inte haft i 2 dagar. Antagligen så vart det för mycket för mig när jag är sjuk och fått sova för lite. Men men nu är det gjort och nu är jag ensam ikväll med barnen men vi chilla i soffan ordentligt alla tre och imorgon är ju Kim hemma så kan få en chans att vila.

Men det blir lugnt resten av kvällen hade tänkt ta en promenad förut innan mörkret men orkade faktiskt inte. Men ska kanske måla lite gips figurer sen om casper vill. Vart ju inte riktigt sånt höstlov som jag hade tänkt men blir man sjuk så blir man. Hoppas ni hållit er friska nu i alla fall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.