Smålandslotta

En förkylning kommer när man minst anar

Jaha där sprack början av planerna inför höstlovsveckan. Skulle åkt iväg med barnen idag och träffat några vänner med deras barn i en park så dom fick leka, men jag vaknade upp med feber så vi fick skippa det. Mår betydligt bättre nu så det är väl bra och jag kanske kan hitta på nått resten av veckan. Tog ett sånt där Corona test man kan göra hemma och det visade negativt i alla fall så det va ju skönt och jag tror jag blir av med förkylningen snarast ändå. Det är i alla fall bara jag som är sjuk och inte barnen så det är jag glad för, men Casper kanske har råkat släpa med sig lite baciller hem från dagis bara det att varken han eller Kelly blir sjuka.

Men för att rasta av Casper lite så tog Kim med sig honom och handla förut idag medans jag fick vara hemma med Kelly som ändå somnade så jag fick vila, och sedan orkade vi faktiskt oss ut på en liten promenad med hundarna i sällskap med mamma vilket va skönt för jag behövde verkligen luft. Förberedde även några små gipsfigurer som Casper ska få pyssla lite med imorgon kanske om han har lust.

Nu sover dom små så gott och jag sitter och tittar på Station 19 och chillar bara innan jag tänkte gå och lägga mig.
Imorgon kommer två hantverkare hit och ska kolla på vårat badrum i vårat hus och lämna offerter så vi vet om vi ska anlita dom osv.
Men det är väl allt för tillfället, har inte hänt så mycket annat senaste tiden mer än att livet rullar på i 300 och man hinner knappt med och snart är det jul. hua.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.