Smålandslotta

Lite nytt från kappahl till barnen

Halloj
Hur har eran dag varit? Själv har det varit en hyffsat bra dag men haft lite fullt upp.
Började med att lämna Casper på förskolan sen va det hem och fixa Kelly innan vi begav oss mot Eksjö för jag skulle till sjukgymnasten, Jag och min sjukgymnast bestämde att eftersom att armen för tillfället bara blir värre och vi försökt sen Augusti så ska jag boka en läkartid och se om jag kan få dom att gå med på att röntga och ultraljuda min arm för att se om min fraktur faktiskt läkt bra eller om nåt annat hänt under tiden,

Sedan åkte vi till Vetlanda för vi skulle kolla efter doppresent till Bonnie som ska döpas i helgen, jag och Kim kan tyvärr inte åka för vi måste laga den andra bilen i helgen så är fullt upp men skickar i alla fall med en present.
Men jag hittade en doppresent inne på Kappahl i alla fall och även lite saker jag inte skulle ha egentligen men som jag inte kunde låta bli. Så Kelly fick en onepiece och en klänning och Casper fick ett par tofflor.
Den där onepiecen har jag längtat efter så va så glad att den fanns nu och jag vågade inte låta bli att köpa den.
Om ni är intresserade av dessa plagg så finns dom hos kappahl =)

Håller på och bakar lite här hemma nu varav en sockerkaka som Kim tänkte ta med till jobbet imorgon och sedan ska jag börja med middagen. Men ska se om Kelly vill sova en stund då hon verkar lite trött.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.