Smålandslotta

Mammiga barn och trött mamma

Nu för tiden så är det ganska påfrestande att vara 2 barns mamma inte för att mina barn är jobbiga och extremt bråkiga utan det är för att båda två är mammiga och jag duger bäst och med Kelly så kan jag inte ens gå in och lägga mig när hon sover utan att hon vaknar för att hon typ hör mig. Försöker lämna båda två med Kim så mycket som möjligt men vill ju inte åka iväg själv så fort kim är hemma och ledig heller. Men det är ju en period just nu och det blir nog bättre framöver hoppas jag,

Nån som läser som haft samma problem? Gick det över fort eller höll det i sig länge?

Kelly sover i alla fall just nu men hon kan få för sig att vakna efter ett tag ändå, Kim jobbar eftermiddag denna vecka sp han kommer hem efter 12 ikväll/natt och Casper ligger här bredvid mig i soffan och myser och kollar på Blaze på tv:n.

Vi började i alla fall denna måndag med att ta en promenad medans Casper Cyklade på sin balans cykel. Solen sken och det va allmänt skönt ute. Hann även handla och ta en dusch innan Kim åkte till jobbet så det va skönt..
Dessa veckor kan vara lite mer krävande för mig då jag oftast har mindre chans till vila men det går och är bara 4 dagar han jobbar dessa veckor så det funkar.

Imorgon ska jag iväg på ett möte vid 9 så ska upp tidigt imorgon, sen kommer dagen rusa på för man ska hem och hinna umgås med kim innan han åker till jobbet och sedan ska vi till stallet när mamma slutar jobbet, sen blir det hem och laga mat eller om jag hinner det innan vi åker till stallet så ungarna fått mat, tål att tänkas på tills imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.