Smålandslotta

Hösten är här

Alltså vilken höstdag vi haft idag. Lite blåst men ändå okej värme blandat med lite sol och även npgra droppar regn. Mys verkligen då jag faktiskt gillar hösten lite.

Har i alla fall haft en bra dag som började med en go frukost innan ettt par vänner kom på besök så barnen fick leka och vi avslutade med en sväng ut i skogen på varsin balanscykel. Casper flög av sin för första gången då han glömde broms lite i en nerförsbacke i skogen så han landade i lingonskogen haha men det gick bra han gick en bit sen när vi kom ut på grusvägen igen så hoppade han glatt upp igen.

Sedan vart det lite mys inne medans Kim och en kompis från Stockholm som va på besök över dagen skulle ut och åka lite cross. Casper lekte med tågbana och Kelly satt och lekte på golvet men råkade sedan falla/slänga sig bakåt och slog i bakhuvudet i golvet, men hon landade på Caspers bilmatta så det vart inte jätte hårt fall emn hon vart nog mest rädd och efter lite tröstande så somnade hon i famnen och jag ville inte lägga ifrån mig henne då så vi satt i soffan tills grabbarna va tillbaka.

Sen hämtade jag kompisens tjej och hund inne i Eksjö då dom varit på utställning och skulle egentligen vara kvar i Eksjö tills imorgon men det gick inte bra på utställningen så hon ville åka med hem till Stockholm igen så jag skulle ändå handla så plockade upp henne då också sen åkte vi hem till oss och åt smashed Birgers och umgicks innan det va dags för dom att bege sig hemåt igen till Stockholm. Och nu är det dags för oss att sova imorgon är det söndag och snart är det en ny vecka igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.