Smålandslotta

Tidigt tandläkarbesök

God morgon här är jag och min jätte finne uppe med tuppen, men är tröttare än någonsin och hade gärna sovit nån timme till minst. Har för övrigt sjuk träningsvärk efter ett träningspass med Boot camp factory som jag körde häromdagen, men det är ju bra för då tog det i alla fall vilket jag vill känna av. Hade hoppats att jag skulle hinna ett till pass innan vi åker till Stockholm idag men får se om jag hinner när jag lämnat Casper på förskolan.

Ska snart väcka honom och göra honom klar för han ska till tandläkaren innan förskolan så han får gå upp lite tidigare idag än han brukar men han kan ju sova i bilen sen hela vägen till Stockholm i eftermiddag om han vill. Vet dock inte hur jag ska hålla honom på bra humör hos tandläkaren då han är trött så jag förstår inte varför man sätter in besök på barn vid 8.10 ?, det kan ju liksom bara försvåra själva besöket eftersom att om han inte vill samarbeta så kanske han bara vägrar öppna munnen vilket gör att dom inte kan kolla och då spelar det ingen roll vad jag gör.

Jaja jag ska dricka upp kaffet och sedan kolla klart Youtube sen kolla min kalender och kanske skriva en snabb to do lista innan jag väcker Casper. Mamma kommer och passar Kelly så slipper hon åka med.

Men vi hörs senare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.