Smålandslotta

Dags för förskolestart igen

Då är Casper sommarlov över för detta år och imorgon går han tillbaka till förskolan men han går ju bara 15 timmars så han går onsdag och torsdag denna vecka sen är han ledig igen och fredagar framöver är även Kim hemma vilket är toppen ifall att jag inte hinner med allt plugg under veckan så kan jag göra det på fredagar när han ändå är hemma och så slipper man sitta på helgen. Nu på fredag ska han dock på intervju på sågen vilket vi hoppas går vägen för det skulle bli så mycket bättre för oss.

Men i övrigt idag har jag försökt att fixa här hemma samt rodda med två barn men dom somnade dock båda två en stund nu mitt på dagen så fick lite gjort men ska fortsätta nu innan jag ska börja med middagen.

Sen ska ag sätta mig och packa Casper väska till förskolan med extra kläder osv men ska kolla runt först efter tips på vad och hur mycket man behöver ha, hade velat ha såna här zip påsar för då hade jag kunnat lägga varje sorts plagg i varsin påse för att underlätta för mig och för förskolan. Men men får fixa det nästa helg kanske.

Har era barn börjat förskolan/skolan igen?
Har ni tips på vad man kan ta med till förskolan så droppa en kommentar nedanför =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.