Smålandslotta

Måste bli bättre

God kväll i värmen jag hoppas ni inte smälter bort som en annan gör.
Alltså visst man bör inte klaga men jag orkar inte med när det är över 25 grader varmt när man ska amma en liten samt aktivera en 3 åring, och jag tror inte dom mår bra av det heller. Men nu går ju Kim på semester så då an vi ju komma iväg och bada istället på dagarna så Casper kan svalka sig och vi kan passa 1 barn var.

Men vad händer i övrigt i livet? Jo jag har lyckats sträcka nått i knäet efter en långpromenad jag tog med mamma och Lina så jag kan knappt anstränga knäet och det gör till och med ont när jag vilar det, men köpte tejp nu så jag kan tejpa det om dagarna så det får stabilitet överallt så får vi se om det blir bättre annars får jag kolla upp det.
Vi har väl tagit en liten sommar paus i huset nu till semestern för att kunna ägna tiden med barnen tillsammans för efter semestern så kommer kim va ledig varje fredag också så då har vi långhelger som vi hinner med saker i huset på, men vi ska lägga golv i sovrummen samt vardagsrummet i alla fall nu under semestern men det kan man kanske göra om det är dåligt väder någon dag eller så.
Vi har i alla fall skrapat av lite på tomten nu med hjälp av en granne så nu försvann massa stubbar och ogräs. sen ska det bara plattas mer och sen på med matta och sedan på med jord och gräsfrön så får vi en fin gräsmatta sen till nästa sommar förhoppningsvis.

Men nu så sover båda barnen och kim klipper gräset och jag fixade några sista inlämningar som behövdes lämnas in nu och nu ska jag sätta mig med min Bujo och planera lite och bara njuta av lite lugnt och ro för att sedan städa lite här hemma när det blivit lite svalare.

Ha en fortsatt trevlig vecka

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.