Smålandslotta

En helg med fastrar och kusiner

Snacka om trött när man lyckas sova igenom tre alarm och vakna när man egentligen borde vara borta vid förskolan och lämna Casper.
Men vi är nog lite trötta allihopa här hemma efter helgen.

Helgen har ju liksom varit i full fart tillsammans med kims systrar och deras barn så huset har varit full till sent på natten, tre av barnen åkte visserligen hem på söndagen men det märktes knappt. Men jag tycker det är kul med lite besök ibland så det gör inget om man är lite trött.
Men helgen har i alla fall bestått av att bada i sjön (för Caspers del) sen åkte grabbarna lite cross, ena grabben målade vårat kök och taklister då han är målare och sen sista dagarna bestod av lek och bus med avslut och äta glass.

Vi firade ju att Casper fyllt 3 år i veckan som va så det va därför dom om ner från Stockholm och hälsade på, och Casper fick både behövliga saker såsom som och kläder till att få lite leksaker och mest uteleksaker vart det.

Men nu fortsätter vardagen och Casper har bara morgondagen kvar på förskolan innan han får sommarlov i 5 veckor.
Ska städa lite i sovrummet nu sen börja med maten och efter maten blir det en sväng till stallet och rida hästen samt kvällsfodra.
Bildbomb från helgen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.