Smålandslotta

Lyxen med pool

Inlägget är reklam för Poolgiganten

Har du den lyxen att ha egen pool hemma? Eller är det tänkt att bygga en??
Vi planerar ju att bygga pool sen när våran tomt är klar och vi bor i nya huset men det kanske är inom 1-2 år men innan dess har vi nog en liten pool som barnen kan bada i,

Men när du har pool vill du säkert att den kanske ska vara lite uppvärmd för det vill jag så man kan bada oavsett om det är lite svalare ute eller inte, då jag inte vill vara beroende av varmt väder. Så vi har tänkt ha värme i våran pool.

Poolgiganten har olika sorters poolvärmare och vissa är till och med så lyxiga att dom är wifi-styrda så man kan styra värmen via sin smartphone. Hur smart? Sen så är deras pumpar inom powerserien så pass bra att dom minska uppvärmingsostnaderna med 80-90% beroende på utomhustemperatur.

Och har man pool vill man ju också säkert att den ska vara så ren som möjligt? Så varför inte ha en pooldammsugare till den då?
Och dom har olika modeller som städar allt ifrån botten, väggar till vattenlinjen. Och så har dom modeller som gör alltihop. Och dessa poolstädare sköter sig för det mesta själva utöver en enkel knapptryckning.
Och det finns så många olika modeller att välja emellan så man verkligen hittar den som passar ens egen pool samt behov.

Hur söt va inte denna ?

Jag kommer absolut skaffa mig både värmare samt en städare om vi bygger en större pool sen för det kommer underlätta så för en själv om man slipper gå och försöka fånga skit som kommer ner i poolen samt att den har lagom temperatur när man badar. Men poolgiganten har ju inte bara värmare och dammsugare utan dom har ju det mesta till eran pool och även olika pooler så jag tycker ni ska kika in deras sida om ni har pool eller funderar på att skaffa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.