Smålandslotta

Häng i lekparken och äta glass vid vattnet

Detta inlägg skulle egentligen upp igår men hann aldrig skriva det.
Men gårdagen bjöd i alla fall på strålande väder tillsammans med en trötthet som hette duga efter helgen.
Hela helgen har väl mer eller mindre bestått av renovering av huset, vi har grundmålat tre rum och även spacklat i lite som vi såg nu när vi la på färg. Detta ska jag nog försöka orka mig på idag och slipa ner så vi kan måla det sista nu innan helgen för i helgen vill vi börja måla med den färg som väggarna ska ha i varje rum. Det är sista helgen denna månaden som vi är helt fria så att säga för nästa helg har jag stallet på söndagen och Kim ska iväg med jobbet på lördagen och helgen efter det måste vi upp till Stockholm och hjälpa till att packa ner och rensa ur Kims farmors lägenhet då hon har flyttat till ett boende nu istället.

Sen kommer ju midsommar efter det så är inte mycket helg kvar men målet är nu att huset ska vara inflyttningsbart i juli.

Gårdagen spenderades i alla fall först en stund i lekparken med Casper så han fick leka lite och efter det när han började tycka det vart för varmt så gick vi till affären och så fick han en glass som vi gick ner till vattnet och åt vilket va supermysigt. Va faktiskt en perfekt dag med båda barnen trotts att man va tröttare än tåget.

Denna dag får vi se vad som orkas med är fortfarande helt slut så funderar på en mys dag med Kelly bara, just nu sitter jag i sängen och hon leker i sitt babygym som jag lagt i sängen, dricker kaffe så jag ska få energi men lär ju inte hända.
Men vi får se hur dagen artar sig kanske slänger in ett inlägg senare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.