Smålandslotta

Nu lägger vi i andra växeln

Sista fredagen i maj här nu då, va det inte nyss första maj?
Aja livet rullar ju på fortare än kvickt och jag hinner knappt med vardagen,  men jag försöker få in rutiner som passar ihop med familjelivet, pluggandet samt renovering av huset.

Men på tal om huset så har vi nu spacklat allt och ska nu börja grundmåla överallt för att då se om vi behöver lägga i spackel på nått mer ställe innan vi går på med den färg vi ska ha på väggarna. Så nu ska vi lägga i andra växeln och försöka måla så mycket vi hinner i helgen beroende på humör av barn osv så vi ska göra klart allt nu. Vi siktar på att kunna flytta in om en månad men man vet ju aldrig.
Kim dammsög hela huset i veckan så man blev av med dammet men skulle behöva gå över med en våt mopp på vissa ställen, kanske skulle fixa det nu snart innan han kommer hem så det är klart?

Barnen härjar på som innan och Kelly växer och utvecklas i raketfart, Hon är så himla olik Casper i sättet och hur hon utvecklas. Hon utvecklas snabbare tycker jag och pratar och härjar mer så att säga medans Casper mest låg och bara va nöjd. Men det är kul med lite skillnad på dom så man får känna av lite olika typer av barn.

Idag är ju båda barnen hemma med mig och just nu sover Kelly en liten stund och jag ska göra lite lunch till Casper och sen ska vi ta en promenad med hundarna och efter det åka en snabbis till biltema och köpa mopp tror jag till huset så jag kan torka golven där inne innan vi målar.
Men först dricka upp kaffet så hörs vi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.