Smålandslotta

Nässelutslag och muskelinflammation

En långhelg som snart passerat och ännu en vecka är snart förbi.
Barnen sover och kim är och kör hem ett par grannar och jag sitter och försöker plugga lite men har nu fastnat litegrann, men i övrigt så njuter jag lite av egentiden,

Snart har i alla fall denna vecka passerat och den har bjudit på långledigt med familjen, slipning och spacklande i huset samt strålande och dåligt väder men överlag så har det varit en kanon helg. Men utöver kanonväder och familjemys så har jag ju också råkat ut för att få nån typ av nässelutslag som reagerar på kontakt och värme så har utslag lite överallt för tillfället som jag försöker bli av med men det går inte fort, är bara inne på andra veckan med det så tänkte ge det nån vecka till sen blir det att söka läkare för det istället. Utöver utslagen så har jag en muskelinflammation i axeln som kommit efter allt spacklande men på torsdag ska jag till en fysioterapeut så får se om det kommer hjälpa mig annars har jag en läkartid om nån månad.

Men liver rullar på i alla fall och renoveringen av huset går sakta men säkert framåt men imorgon ska vi spackla klart det som behövdes spacklas igen efter första slipningen så kanske vi är färdiga med det sen så vi kan börja måla för nu har vi färg till alla rum utom badrum men det skaffar vi nu i slutet av månaden tillsammans med golven som saknas. Åh vill bara att det ska vara klart snart men nu ska vi försöka sätta lite press på oss själva att det ska vara målat och golv lagt innan midsommar i alla fall.
Bilder från helgen

Hoppas ni haft en bra långhelg och att ni också haft bra väder några dagar i alla fall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.