Smålandslotta

Sakta ner tempot

Ibland får man ta tjuren vid hornen och komma underfund med att man inte kan göra allt, Har ju sen i början av året haft minst en kurs på Komvux samt min Yh utbildning igång samtidigt. Det gick bra så länge som Casper fick gå dom tider jag behövde men sedan lillasyster kom så får han bara gå 15 timmars vilket sabbar för mig dom många av mina föreläsningar är mån – torsdag och ibland har jag en dags tentor på fredagar där jag kanske har ca 3 timmar på mig att göra klart. När jag haft Casper på förskolan mellan 9-15 mån-tors så har jag ju hunnit med att plugga ordentligt men sen lillasyster kom och dom ändra detta så sket sig allt, jag kan inte fokusera på pluggandet med Casper hemma för han kräver betydligt mer än vad lillasyster gör än så länge och hon sover mycket på förmiddagen mellan ca 10-14 så då hinner jag ju liksom sitta med pluggandet och få det gjort men det går inte med Casper hemma så är ju därför jag vill ha han på förskolan andra tider än 15 timmars tiderna. Men nu är det som det är och jag har fått pausa ena komvuxkursen ett par veckor för att sen återuppta den när min YH har sommarpaus, min andra Komvux kur jag började läsa nyligen har vi fått stoppa tillsvidare för att antagligen återta i augusti.
Aja jag måste liksom prioritera mig själv också jag kan inte känna pressen av att försöka hinna med allt plugg samt allt hemma samt ett hus att renovera, blir kanske lugnare när huset är klart och vi flyttat dit.

Har i alla fall suttit nu en stund med Yh utbildningen och gjort lite olika laborationer inom processteknik & automation som är kursen vi håller på med nu. Förresten fick VG på senaste tentan och det är jag så glad för då jag inte hade hunnit med att vara med på många av dom föreläsningarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.