Smålandslotta

Ingen corona och på väg att bli frisk!

Ja jag hade ingen corona som jag ändå inte trodde att jag skulle ha utan jag har nog halsfluss. Igår va den värsta dagen då jag absolut inte kunde svälja något och kämpade med att få i mig minsta lilla i dricka eller matväg. Men idag är halsen bättre och ingen feber för fem öre, men tror att det hjälpte att jag gick och la mig redan vid typ 18:30 igår så jag verkligen fick vila tog med mig Kelly in i sovrummet så vaknade mest till när hon skulle äta osv och hon somnar ju alltid runt 19 tiden så när hon somna så somnade jag och det va mysigt.

Idag är man iallafall så pass pigg att man orkat spackla lite inne i huset men ska fortsätta imorgon när man kan få lite hjälp att passa barnen där inne undertiden. Det går sakta men säkert framåt där inne men vill bara bli klar så man kan flytta in snart och få börja inreda överallt.

Nu har barnen iallafall somnat och vi sitter uppe och kollar på Orange is the New black innan vi ska lägga oss också, man får passa på med lite egentid när den erbjuds haha

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.