Smålandslotta

Pollen, sol och spackel

Måndag igen och ännu en helg är förbi och ny vecka har startat.
Denna helg har varit full med aktivitet men det har varit kul också även om man somnat snabbt på kvällen.
Fredagen va väl rätt lugn va mest ute och kollade när grannen bytte bromsskivor osv samt att vi städade av lite i vårat hus där det va fullt med gipsdamm osv på golvet och allmänt rörigt.

Lördagen vaknade vi hyffsat tidigt och städade av huset och dammsög kök, hall och vardagsrum med hjälp av brummo (robotdammsugaren) men sen va vi ute massor under dagen då brorsan och hans kompis kom ner en sväng över dagen och lämnade en bil som ska säljas här nere,
När dom sen åkt så gick vi in i vårat hus och spacklade och satte upp sista gipset på väggarna. Jag spacklade en del men är fler skruv som ska in i vissa väggar så kunde inte spackla klart.

Söndagen vart ,est en mysdag med familjen men vi började med att åka och handla lite som vi behövde hem inför helgen och det va verkligen tomt på ica vilket va skön, märkte dock på Casper att han antagligen är pollen känslig då näsan rinner som en kran och han är röd runt ögonen så idag ska han få vara inne hela dagen och alla sängkläder ska tvättas och det ska dammsugas och torkas överallt så vi blir av med pollen här inne.

Men snart ska jag åka iväg och kolla om däckfirman har tid att lägga om två av mina däck. Sen blir det hem och städa och fixa.

Stark liten tjej =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.