Smålandslotta

Är ingen morgon människa

Torsdag här då och snart helg igen, veckorna rullar på så sjukt snabbt och i tisdags så vart Kelly 2 månader hallå hon kom ju nyss.
I två dagar nu har jag vaknat till innan klockan är 8 vilket är svårt för mig som inte är en morgonmänniska, visst jag vaknar ju mellan 4-6 för att Kelly ska ha mat men sen somnar vi ju om båda två och kommer knappt upp när det är dags att ta upp Casper och göra honom klar för förskolan. Men jag vill ändra detta och komma upp i alla fall innan 8 till att börja med men att sen kanske klara av att kliva upp ur sängen innan 7. Har börjat dessa två mornar med att gå upp och sätta på kaffe så jag kan dricka en kopp kaffe i sängen medans jag vaknar till så att jag sen kanske kan ta den koppen kaffe antingen vid köksbordet eller i soffan framöver medans barnen sover vidare.

Va i alla fall uppe i god tid idag och slapp stressa iväg på morgonen som det annars blir om man går upp efter 8 och Casper ska lämnas kvart i 9 haha. Lämningen går ju så fort då Casper har bråttom in att leka så han slänger av sig kläderna och springer in och säger sällan hej då men det är okej bara han är glad så är jag glad. Efter det så åkte jag och Kelly och handlade lite inför lördagen då Brorsan och hans kompis ska köra ner hans Olds hit till Kims styv farsa som köpt den av honom och vi ska bjuda dom på hamburger lunch innan dom åker tillbaka till Stockholm igen.
Kände att man passar på att handla medans det kanske är mindre med folk och när jag endast har Kelly med mig. Men blir sjukt irriterad på äldre som är och handlar för dom verkar strunta i Corona totalt! dom står liksom utanför kassorna när dom betalt osv och pratar med varandra som om att det inte va nån avstånds rekommendation eller så överhuvudtaget, och dom står dessutom mitt i vägen så man kommer knappt förbi. Men kom hem och satte mig och drack en kopp kaffe och matade Kelly och nu sover hon och jag ska plugga lite sen fixa lite annat innan jag ska hämta Casper på förskolan och han tar ju då helg. Måste fixa med middagen innan Kim kommer hem för jag ska åka till stallet då och rida hästen så måste pumpa ut mjölk nu också så jag hinner fylla någon flaska eller två innan dess.
Men vi hörs senare

Min vapendragare om dagarna =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.