Smålandslotta

Våran vardag

Alltså nån måste snart stoppa tiden för den går alldeles för fort och snart har ännu en månad passerat utan att man knappt hunnit med nått.
Sen den här Coronan kom så är livet inte riktigt detsamma, visst vårat liv har inte förändrats nått nämnvärt mer än att man inte kan göra lika mycket med typ Casper som innan och nått jag saknar nu när jag är mammaledig ännu en gång är att inte kunna gå till öppna förskolan eller babysång och få umgås med alla andra som är mammalediga just nu. Har dock turen att en kompis är mammaledig just nu också och hon fick barn för 3 månader sen så vi har bestämt för att ses så mycket vi kan och orkar så länge vi är friska allihopa. Ska också kolla upp med mitt gym om det är okej att man kommer och gymmar med bebis i babyskyddet annars får jag försöka köra så mycket som möjligt här hemma men innan jag går på den ordentliga styrketräningen så måste jag träna min bäckenbotten.

Morgonen idag började i alla fall med att vi gick upp och gjorde oss klara för att gå och lämna Casper på förskolan för att sedan gå hem och äta lite frukost och sen sätta sig och lyssna på en föreläsning. Nu ska jag fixa lite på datan för att sedan börja göra oss klara för att hämta Casper och åka in mot Eksjö för att vi ska till BVC med Kelly, hoppas mamma hinner bli klar med hovslagaren i stallet innan så hon kan ha Casper kvar ute i bilen under tiden så slipper jag ta med honom in men om inte annat så löser det sig ändå.

Vill ni veta mer om hur våran vardag brukar se ut så kan jag försöka fixa ett inlägg om detta.
Nu ska jag fortsätta med datan så hörs vi sen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.