Smålandslotta

Livet med två barn

God kväll

Har inte hunnit med att uppdatera här eller jag har väl inte prioriterat det helt enkelt. Men nu har det snart gått 3 veckor sen lillasyster föddes och man har sakta men säkert börjat vänja sig vid att va tvåbarns föräldrar och jag försöker hitta rutiner för dom dagar jag har båda hemma hela dagarna och när jag bara har lillan hemma medans Kim jobbar, hittills har det gått bra Casper är ju ändå en otroligt enkel pojke då han gärna hittar på saker själv men kan också bara sitta och titta på film eller så. Klart han kräver sitt också men det är helt okej och han behöver kräva sitt för han är bara 2.5 så man kan inte kräva mer av honom.

Vi har iallafall lyckats bestämma förnamn till lillan men ska bestämma mellannamn bara innan vi skickar in papperna till skatteverket. Men hon ska iallafall få heta Kelly.

Men idag har vi mest tagit det lugnt på förmiddagen och sedan gick vi och handla och hämtade ut ett paket. Och nu på eftermiddagen så har dom båda sovit gott så jag fick lite egentid och har även hunnit med lite småplock här hemma. Men nu ska vi snart äta middag och sedan blir det familjemys och titta på talang.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.