Smålandslotta

BF närmar sig

Nu är det bara två dagar kvar innan BF men än så länge så kommer bara värkarna regelbundet men sen slutar det och sen kommer dom igen så jag tror inte det är på gång riktigt ännu utan kroppen jobbar på förberedelsen.
Ska sitta lite på pilatesbollen sen och se om det kan hjälpa till lite. Kämpa på nu kroppen jag orkar inte vara gravid längre.

Till höger är från när jag va inne på kontroll i måndags och de till vänster är från i förrgår så magen sjunker ju ner lite i alla fall.

Casper härjar i alla fall på som vanligt här hemma så har lite svårt att hinna med allt pluggande, men har sänkt hastigheten på mina Komvux studier i alla fall så jag hinner med samt så jag hinner lära mig det jag håller på med också. Har hunnit göra klart Tenta 2 nu på morgonen i alla fall och lämnar in den innan Casper gick upp så det är skönt för då kan jag hinna med lite matte senare idag också men måste äta lite nu så ska ge Casper nått att äta och sen äta jag också och kanske hinna med lite annat här hemma också. Min mamma kommer nog förbi om en liten stund också så då blir det lite fika.

Hur mysigt hade inte Casper det igår morse när han vakna och la sig bredvid mig i sängen.

Hoppas ni har en strålande fredag och jag fortsätter jobba på med att få igång förlossningen nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.