Smålandslotta

Undrar om det snart är dags

Dagarna rullar på och kroppen blir allt tröttare och svullnaden smyger sig fram varenda dag. Men det närmar sig ju nu för i måndags gick vi in i vecka 38 så nu kan den lille dyka ut precis när som helst.

Började denna vecka med att åka till Ikea för att köpa kökstommar till huset och spjälsäng till bebis, vilket resulterade i att jag va totalt död igår men va ändå tvungen att åka och handla mat för veckan så köpte även lite små saker från apoteket som jag behövde ha innan förlossning men måste beställa några andra små saker från apotea.

Imorse vaknade jag när Kim åkte till jobbet och bestämde då för att gå upp och se om jag kunde plugga litegrann men det gick inte jättebra för mådde illa hade ont och kände mig allmänt väck så det slutade med att mamma fick lämna Casper på föris så jag slapp gå ut.
Hoppas jag mår bättre imorgon eller om han kanske får stanna hemma med mig.

Just ja fick ju godkänt på min hemtenta jag skrev för någon vecka sedan och idag släpptes nästa tenta som jag har påbörjat men ska fortsätta senare eller imorgon. skönt när man klarar tentorna så man slipper oroa sig för omtenta.
Dagens arbetsplats vart i soffan för jag kände att jag behövde lite mysigare plats att sitta på.
Ne nu ska jag fixa med maten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.