Smålandslotta

En kaffe behövs idag

Då har halva dagen gått och jag har väl fått lite gjort i alla fall men långt ifrån färdig med allt som skulle behövts göra, men jag måste ta det lugnt också för jag börjar känna av värkar mer och mer nu så törs inte riktigt överanstränga mig just nu mpste hinna till Ikea innan jag får bebis haha men ska dit på måndag så borde gå.

Har pluggat i ca 3 timmar idag och sen satte jag mig med att lägga in räkningarna så det är färdigt innan den 25 och man slipper sätta sig med detta sen, vill egentligen vara så duktig att jag lägger in dom så fort dom kommer men blir mer att man samlar dom på hög men så länge dom kommer in som dom ska är det ju lugnt.

Skulle sedan hämta ett paket till Kim i mariannelund på Ica men då funkade inte deras datasystem så fick strunta i det och jag och Casper får väl åka förbi imorgon istället och hämta det så slipper Kim för det är ju liksom att åka förbi hemma och ca en kvart längre för att hämta det för honom.

Hämtade sedan Casper och jag tog fram lite fika och vi satte oss i soffan och slog på Tarzan på tv men nu sover Casper i soffan haha, men han får sova en liten stund så han somnar ikväll men han ska ju inte till föris imorgon iallafall så vi har ju ingen stress upp imorgon så jag kan ju vara vaken lite längre om det är så ikväll. Ska dricka upp mitt kaffe sedan sätta igång med att fixa med middagen tills Kim kommer hem, kanske orkar färga håret sen också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.