Smålandslotta

Det närmar sig nu

Fick faktiskt en helt okej start denna måndag då Casper vaknade vid 7 tiden och vi kunde ligga kvar i sängen en stund innan det va dags att gå upp för att göra honom klar inför föris, va väldigt kallt imorse också men man vaknade ju snabbt till när man klev ut.

När jag kom hem från förskolan så vart det att starta upp datan och logga in i teams medans jag fixade med frukost och kaffe för kl. 9.30 stod en föreläsning på schemat i livsmedelshygien. Jag kan dock inte hänga med så bra i såna föreläsningar eller ah jag hänger ju med men har svårt att ta anteckningar men det är tur att allt är inspelat så man kan lyssna om och om igen när man gör uppgifter, passade även på att skriva ut lite studiematerial som jag ska plugga på och lite instuderings frågor.

Föreläsningen va klar ca 11.10 och då fixade jag lite lunch och satte mig i soffan och kopplade av framför lite Youtube klipp innan jag gick ner i källaren och startade en tvättmaskin och hämtade upp lite mat från frysen inför middagen. Åkte sedan och handlade det som saknades inför middagen idag och lite annat och nu sitter jag här och skriver ett inlägg men ska när som gå ner och hänga tvätt och sedan åka och hämta Casper.

Imorgon är han ledig från förskolan för han ska på 2,5 års kontroll på BVC så det kändes onödigt med typ två timmar på föris när jag ändå är hemma, har egentligen en föreläsning imorgon också samma tid som idag men får lyssna på den tills det är dags att åka och sedan får jag lyssna på det sista när jag kan senare, funderar även på att gå in och börja måla i hans rum imorgon när vi har ätit lunch efter BVC så man kommer någonvart i huset. På måndag nästa vecka ska jag åka direkt till Ikea efter att jag lämnat honom för att handla lite saker och kolla fynddelen efter saker till köket. Har ju 1 timme till Ikea men hinner ju ändå medans han är på dagis och jag får lyssna på min föreläsning medans jag åker dit och är där. Måste ju köpa en säng till lillen som kommer snart så då får man passa på att åka när tid finnes.

Nej nu ska jag gör klart lite saker innan jag ska hämta lilleman så vi hörs senare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.