Smålandslotta

Första hemtentan igång

Vilken dag det har varit, började med att lämna Casper på föris och sen åkte jag in till Eksjö för kontroll hos barnmorskan. Är i V 36 nu och vi ultraljudade för att se hur bebis låg och den låg neråt fortfarande men inte helt fast utan lite ruckbar men det va ingen fara neråt gräver den sig det känner jag. Kollade sen hjärtslag och blodtryck och allt va bra, vi pratade lite om förlossningen och sen om preventivmedel efter.

Åkte sedan och handlade lite när jag ändå va inne i stan och sedan begav jag mig hemåt för AT påbörja första hemtentan för utbildningen inom processoperatör. Denna tenta är för första kursen som handlar om kommunikation och ledarskap och jag har gjort hälften idag iallafall och inlämningen är senast fredag 23.59. Jag borde hinna klart imorgon om jag bara lyckas klura ut 4 uppgiften som jag ska börja med imorgon, men jag har från kl 9 fram till ca 14.50 innan jag behöver hämta Casper iallafall så borde kommit någon vart då, måste även plugga lite matte ocksp men vill prioritera tentan för där har jag mer tidspress matten kan jag räkna ikapp ändå.

Nu ligger jag i sängen med lite förvärkar och andra gravid krämpor och bara titta på film. Hoppas kunna somna hyfsat fort så man är pigg imorgon. Men vi hörs imorgon tycker jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.