Smålandslotta

Halva dagen gjord och en kopp varm choklad

Morgonen började med att Casper vakna innan Kim gick till jobbet så han gav honom sin flaska och bytte blöja sen somnade Casper om, jag somnade dock inte om direkt utan jag somnade nog om runt 7 tiden och va ännu tröttare när jag väl vakna så det va att släpa sig upp ur sängen och göra sig klar för att få Casper klar till förskolans första dag efter jullovet.

Åkte sedan och handla för att kunna handla medans det va så lite folk som möjligt men vissa människor är fan totalt blåsta dom går precis bakom en och går förbi en så pass nära så att man kan nudda varann utan att ens sträcka ut armen men vissa tror väl att dom är odödliga och inte heller kan smitta andra. Va i alla fall lite mindre folk nu efter den där pandemilagen så Ica i Vetlanda får bara ha 365 personer i butiken samtidigt så jag hoppas det hjälper.

Kom hem och gjorde iordning lunch och ska nu sätta mig med lite plugg samt annan planering innan jag hämtar Casper vid 15 tiden för så fort jag får hem honom måste jag försöka underhålla honom så han håller sig vaken tills det är dags för sängen annars somnar han väl en stund runt 16 tiden och somnar sen inte för kvällen först efter tolv i natt eller nått.

Hoppas ni har bra en bra start på denna vecka och här gick vi in i v, 36 idag så nu är det inte långt kvar innan bebis kommer,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.