Smålandslotta

Nytt år igen då

6 dagar har nu passerat av det nya året, det har gått fort men jag hoppas det lugnar sig lite snart. Förra året har ju bara susat förbi vilket iofs va skönt med tanke på corona, hoppas corona avtar i år helst fram till sommaren så man kan hitta på mer under sommaren i år.

Men året ha väl börjat helt okej ändå, vi har njutit av ledighet och härligt familjemys. Innan 2020 tog slut så påbörjade jag en yh utbildning som kommer igång ordentligt imorgon så imorgon är det föräläsning via teams mellan 9-16:30 och samma på fredag, och i måndags började min orienteringskurs i matematik som jag ska läsa för att få ordning på mina gymnasiebetyg.

Kommer ha fullt upp i början av detta år känner jag med både plugg, renovering och sen så kommer ju bebis nummer 2 i februari haha men det kan va skönt att hålla igång hjärnan och ha lite saker att passa upp på för jag vet hur mycket jag gärna låg och bara kolla på typ Youtube när jag va mammaledig med Casper och jag kom aldrig till skott att göra anat som va viktigt att göra så jag tänker att med pluggandet så måste jag ta mig upp lite mer och komma igång, självklart ska jag även passa på vila ibland också med bebis.

Igår va vi ute och åkte snowracer för första gången denna vinter ?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.