Smålandslotta

Julafton 2020

Ja då va denna julafton över för detta år, detta år har dock gått otroligt fort men är väl antagligen pga Covid-19. Men det ska bli skönt att snart kunna lägga detta år bakom sig och fokusera framåt.

Denna julafton va iallafall toppen, firade hemma med Kim, Casper, Mamma och Peter och det va så lugbt och skönt och ingen stress över nått. Har dessutom gått i pyjamasbyxor hela dagen och det gör jag gärna varje jul för jag tycker inte att man ska behöva klä upp sig på julafton utan den ska bara va mysig helt enkelt.

Casper är nog nöjd över somna julklappar för han visste till slut inte vad han skulle leka med men är kul att se honom glad iallafall. Han fick rätt mycket till sina två tågbanor han har och sen lite andra saker. jag och kim fick oss en robotdamsugare som jag visserligen promenerat ihop poäng till via steppler så jag visste ju vad det va i drt paketet så Kim fick öppna det, imorgon ska den provas iallafall.

Men nu ska jag gå och lägga mig, Kim och casper sover redan så nu är det dags även för mig.Men jag hoppas ni haft en strålande jul och kommer fortsätta ha det bra resten av detta år, snart är det dags att välkomna 2021.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.