Smålandslotta

Första dagen på jullovet

Dagen plan idag va att sova ut ordentligt både jag och Casper men han hade tydligen en annan plan, han vaknade nämligen halv 6 typ och sen dess va han klarvaken. Men vi låg kvar i sängen och kollade på tv till ca 8 sen gick vi upp och åt frukost framför en film.

Efter frukost så behövde jag vila lite så jag chillade i soffan medans Casper lekte och fortsatte kolla film, men efter nån timme så tog jag mig upp och började fixa lite här hemma. Har en tvätt som ska hängas och sen ska det startas ny maskin och sen så har jag plockat iordning lite där vi har kaffebryggaren och i bokhyllan bredvid för det va en enda röra men har inte orkat ta tag i det först nu. Så jag möblerade om i bokhyllan lite och slängde även massa tomma kryddburkar och annat skit som hamnat i hyllan.

Efter detta så vart det att göra lunch till oss båda två och jag behövde en paus för det gör för ont att hålla på för mycket men nu har jag suttit en timme ca efter att ha ätit lunch och Casper har somnat så jag ska sätta fart nu och fixa här hemma medans han sover och sen även när han vaknat. Men ville bara skicka in ett litet inlägg till er så ni får en liten update om vad som händer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.