Smålandslotta

Sista innan jullov

Denna morgon startade med att vi vakna vid 9 och det är den tiden jag egentligen ska lämna Casper på föris, men det gick fort att göra oss klara så vi va väl där till 20 över i alla fall.
Idag va Casper utklädd till en liten Elf/ Nisse för att det är sista dagen på föris innan jullov för honom i tre veckor. Jag får dock inte mycket jullov även fast jag skulle haft det efter imorgon från alla studier men med tanke på att min lärare inte rättar uppgifterna så dras allt ut på tiden och min muntliga redovisning som jag egentligen borde haft idag blivit bokad till nästa vecka. men men får förhoppningsvis lite ledigt innan allt börjar nästa år.

Casper lämnade en liten julklapp till sina pedagoger idag också.

Börjar ju en YH utbildning den 28 december, det är en utbildning till att bli processoperatör inom livsmedel på distans och 28 & 29 december så är det bara upprop och lite om studieteknik och information. Men sen den 7 januari börjar alla föreläsningar osv. Sen så börjar min orienteringskurs inom matematik den 4 januari så jag hade bara haft 2 veckor julledigt men nu blir det inte ens det men jaja det löser sig.

Igår kväll satt jag och började skriva in mitt schema i våran gemensamma familjekalender för att jag ska kunna planera bättre med hur Casper ska gå på föris osv.  Är mycket hela tiden men ändå så tror jag det blir lugnt och jag tror det ska bli kul att plugga till nått nytt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.