Smålandslotta

Prov och måla vidare

Önskar min sömn va betydligt bättre än den är, sover så fruktansvärt dåligt för hur jag än ligger  i sängen så gör det ont någonstans. Men upp kommer man sakta men säkert på morgonen i alla fall vilket är tur för nu går jag alltid upp före Casper för han sover längre nu.

Efter att jag lämnat Casper på föris så va det hem snabbt och slänga i sig lite frukost innan det va dags att bege sig in till Eksjö och skriva prov i samhällskunskap, vet inte om det gick bra för det kändes total kaos men men det får gå som det går helt enkelt, väntar ju ändå på två andra uppgifter som ska rättas och sen ska jag fixa iordning med förberedelsen inför min sista examinations uppgift som ska vara muntlig.

Efter provet va det snabbt in på Willys och handla lite för veckan innan jag begav mig hemåt och bytte till andra kläder och gå över till vårat hus och måla lite. Har nu målat lager 2 på fönster och dörrkarm in i Caspers sovrum och sen målade jag första lagret på det ena fönstret som jag fick spackla först och även första lagret på dörrkarmen på Caspers garderob, så nu får vi se om jag behöver måla ett lager till på dom två jag målat eller om två lager räcker. Ska spackla och måla alla andra dörrkarmar och fönster också men får se om det bli nu i veckan eller så.

Ska ta det lugnt en stund nu med Casper och sedan packa om diskmaskinen och börja med middagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.