Smålandslotta

Dagarna rinner iväg och man hinner inte med

Är det bara jag som tycker att detta år bara rusat iväg? Tror det beror på hur det varit detta år med Corona och alla restriktioner som jag hoppas försvinner nästa år så allt blir mer normalt igen.

Jag har väl visserligen inte känt nån större skillnad i hur vi lever utöver att man inte kunnat hitta på så mycket med Casper men utöver det har det inte varit någon större skillnad.

Men vi hoppas det rinner ut med smittan och att allt blir till det normala fram till sommaren i alla fall.

Utöver detta så mår vi väl helt okej eller ja jag har sjuka förvärkar till och från och mår sisådär till och från men försöker orka med så mycket som möjligt med allt ändå. Är ju ändå allt ifrån plugg, hushåll och renovering som måste tas hand om, det är tur mamma hjälper mig med hästen nu når jag ändå inte kan promenera med honom som va tänkt pga förvärkarna.

Casper går nu sista veckan på förskolan innan han blir julledig 3 veckor tillsammans med mig, ska bli mysigt och ska väl försöka ge oss ut i nått naturreservat kanske och mysa runt. Har ju ändå lite julledigt själv från plugg i alla fall då nästa kurs inte börjar först 28 december men det är bara ett upprop ena dagen och sen uppstart/studieteknik den 29 december sen är den utbildningen inte igång först 7 januari, dock så börjar jag med min matematik på Komvux redan den 4 januari men det är inga problem med att ha Casper hemma den veckan.

Just för tillfället sitter jag nu och pluggar lite till imorgon då jag har slutprov i samhällskunskapen men jag vet själv att det går som det går och jag gör ju mitt bästa och lyckas jag med godkänt i kursen är jag nöjd då jag inte har betyg i den just nu.

Idag på dagen så skippade jag pluggandet och tog tag i lite ärenden istället då man inte vill besöka vissa ställen senare på dagen just nu pga Covid. Så efter jag lämnat Casper på förskolan så drog jag till Vetlanda och handlade och fixade lite små saker tillsammans med mamma. Hittade ett set med kläder till den lilla i magen som jag tänkte ta med till BB och sen en mysig julpyjamas till Casper som han kan ha nu i vinter. Sen vart det hem och käka lunch och plugga lite innan jag skulle hämta Casper. Och nu sitter jag här medans Kim och Casper gått och lagt sig, och jag ska väl hålla på en stund till och sen också gå och lägga mig för imorgon vid 10 är det prov och innan det ska Casper lämnas och sen ska jag hinna hem och få i mig lite frukost och göra mig klar,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.