Smålandslotta

Snart är det December

Herregud vad fort detta år gått, vet inte om det bara är så eller om det är för att detta år varit totalt olikt alla andra år med tanke på Covid-19.

Imorgon går vi in i December månad och juletiderna är igång på riktigt, själv gick man in i vecka 30 idag så nu är det bara 10 veckor kvar till bebis kommer.
Igår började jag dock få lite förvärkar så måste nog lugna ner mig lite nu men det är otroligt svårt när man har så mycket man vill hinna med.

Igår va det i alla fall första advent och jag fick dekorera våra pepparkakshus själv då Casper hellre låg och vila och tittade på tv, men vi ska baka pepparkakor någon dag nu framöver så då kan han va med och dekorera dom sen. Lite snö vart det ju också nu till första advent så det va ju mysigt i alla fall även om det inte är världens jättemängd så man man otroligt mycket bättre med lite vitt på marken än en grön gräsmatta på advent haha.
Vart i alla fall nöjd med våra pepparkakshus som jag gjorde, valde ju att köpa pippis hus istället för det vanliga bara för att göra nått annat och sen hade jag köpt en låda små hus man kan sätta ihop av min systerdotter som sålde så det vart som en liten mini by i alla fall.

Denna måndag började med att vi gjorde oss klara för dagis men kom sedan på att kolla hans schema och tur det för jag hade inte lagt in att han skulle vara på dagis idag så Casper fick en mys dag hemma med mig istället, och det har inte blivit många knop här hemma då jag är lite seg i samband med förvärkarna så kände för att ha en lugn dag helt enkelt.

Slog in hans kalendepaket och även dom paket vi hade hemma inför julafton så imorgon är jag redo för att lägga in paket i hans lilla julbrevlåda som han får kolla i när han kommer hem från dagis imorgon eller när kim kommit hem.

Imorgon står glukosbelastning på schemat så efter kl 22 ikväll får jag inte äta nått och knappt dricka så jag kommer vara sparsam med mitt vatten i natt om jag vaknar och är törstig. Är ju inte det roligaste testet att göra men måste tyvärr göra det då diabetes finns i släkten.

Men nu blir det fix med lite småsaker och sen förbereda det sista på maten som står och kokar innan kim kommer hem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.