Smålandslotta

Inför 1 advent

God kväll

Vet inte riktigt vart jag ska börja men denna dag är äntligen till ända och man har fått lägga sig i sängen.

Började med att man vaknade extremt tidigt och va sjukt hungrig så kunde inte somna om, så gick upp och gjorde 10 minuters frallor och sedan kom även Casper upp. Innan frallorna vart klara så satte sig jag och Casper och lekte en stund på hans matta för han ville prompt leka med sina bilar haha. När frallorna va klara så förberedde jag frukost för oss och kim kom tillslut upp han också.

Efter frukost så va det bara att sätta igång med lite saker som behövdes göras just idag innan imorgon då det är 1 advent. Så jag har hoppat emellan varje grej för att hinna med så mycket som möjligt medans Kim har fortsatt röja och fixa i källaren i andra huset idag. Han kom sedan in efter 3 tiden och jag åkte till hösten och fixade samt handlade så vi har mat idag och imorgon.

När jag väl kom hem och middagen va intagen som vart tacos idag så började vi med lite fix inför första advent, jag fixade med pepparkakshus som skulle sättas ihop inför imorgon då jag tänkt dekorera dom med Casper, sedan så har jag fixat en adventsskinka som vi kan njuta av imorgon också. Det mesta julpyntet är framme men är lite kvar som jag ska leta fram också, men blir så himla.mysigt hemma med all julbelysning och lite snö har vi fått till. Advent också tjoho hoppas det ligger kvar imorgon.

Ne nu blir det att sova så man kan njuta lite imorgon av allt julpynt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.